HET GEHEIM VAN EEN STERKE VIDEO IS EEN GOED VERHAAL

Inspireer door te laten zien waar je trots op bent

 

ELKE MARKETEER KENT DE KRACHT VAN VIDEO, MAAR NIET ELKE VIDEOMAKER KENT DE KRACHT VAN MARKETING.

 

BLINK UIT

Ik help je met relevante, inspirerende en verbindende content die jou helpt als ondernemer om uit te blinken. Bereik je doelgroep, vervul hun behoefte en laat zien waar jij in gelooft. 

 

Met mijn marketing ervaring en inzicht gecombineerd met passie voor video begeleid ik ondernemers zoals jij om de unieke waarde van je bedrijf helder te krijgen en deze de wereld in te krijgen met een video die raakt.

 

Elke marketeer kent de impact van video, maar niet elke videomaker kent de kracht van marketing.

 

Van Baarsen Videography helpt ondernemers met het vinden en vormen van hun goede verhaal en brengt deze inspirerend en cinematisch in beeld.

 

AANPAK

Mooie dingen ontstaan met aandacht, daarom vind ik het belangrijk om écht naar je te luisteren en mee te denken. Het startpunt voor een aangescherpte content strategie of passende video is een vrijblijvend goed gesprek met een kop koffie of een biertje om ideeën vorm te geven. 

JOUW VERHAAL

Door terug te gaan naar de basis van jouw onderneming ontdekken we jouw goede verhaal en onderscheidende waarde. We voegen onze onze inzichten en kennis samen om de video persoonlijk, vol details en opvallend te krijgen.

 

Door de boodschap in de juiste volgorde te vertellen, goed af te stemmen met de behoefte van je doelgroep en in te laten passen binnen de communicatie strategie is het mogelijk om maximaal rendement uit een video te halen.

ALLES, STIJLVOL

Geen ondernemer is hetzelfde en daarom mijn aanpak en uitvoering ook niet. Soms heb je snel een video nodig om nieuws te delen terwijl het 'hot' is. Een andere keer wil je een 'fly on the wall' video in een dynamische omgeving of juist een uitgedachte productie voor een geplande content strategie, liever een green screen video, interview of aftermovie; het kan allemaal.

 

Ik denk graag met je mee.

TROTS

Leg uit hoe een product werkt met een how to video, presenteer je collectie of juist een specifiek product. Showcase je bedrijf, winkel of project met een sfeervolle video, laat zien hoe je met klanten omgaat of leg belangrijke momenten en evenementen vast om terug te blikken en uit te kijken naar de volgende editie.

 

Laat zien waar jij in gelooft en trots op bent! Vertel je klanten het verhaal achter jouw onderneming en geef ze iets om over te praten. Met mijn filmische stijl en oog voor detail geven we de kijker de indruk dat ze er bij zijn.

CONTENT MET EEN STRATEGIE

Als we inspirerende content maken, heb je in één klap een sterke content strategie die blijft plakken met meerdere videos. We maken namelijk iets wat voor ontzettend veel platvormen gebruikt kan worden. Z’n video zit doordacht in elkaar en is meer dan wat beelden achter elkaar.

VAN BEGIN

TOT EIND

Kritisch kijken naar het product, de organisatie en het merk met marketing ervaring en inzicht zorgt er voor dat de kijker juist dat te zien krijgt wat hun zal bewegen. Ik ben de video makende marketeer die mee denkt hoe jouw content strategie geoptimaliseerd kan worden! Ik denk met je mee, kom met ideeën, begeleid de plannen, creëer de content en ondersteun in het delen van de content.

Foto door Maan Limburg

ROY VAN BAARSEN

Ik help je met het vinden en vormen van een goed verhaal en breng dat verhaal sterk in beeld. Ik maak videos in een hectische en dynamische omgeving waarin ik flexibel, snel en onopvallend te werk kan gaan.

Vertel het verhaal achter jouw onderneming en geef je potentiele klanten iets om over te praten. Ik denk vrijblijvend met je mee.

Foto door Maan Limburg

 

GALERIJ

Uitgelicht

 
 

CONTACT

van Baarsen Videography

Haarlem

06-24127769

_PC10109.jpg

©2020 by van Baarsen Videography

Autel diagnose systemen